Ekonomi

Uzaktan kredi veren bankalar 2019

Bankacılık sektöründe artık işlemler uzaktan rahatlıkla halledilebiliyor. Kredi ve kredi kartı ödemeleri, vergi ödemeleri, vadeli hesap açma, para gönderme, vergi ödemeleri ve daha birçok işlem kolaylıkla online olarak yapılabiliyor. Aynı şekilde krediye ihtiyaç duyduğunuzda da SMS ile online bankacılık ile ve telefon bankacılığı ile hızlıca bu ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Nakde ihtiyacınız var ve şubeye gitmeye fırsatınız olmuyor mu? Öyleyse şubeye gitmeden kredi veren bankalar hangileri, uzaktan kredi başvurusu nasıl yapılır ve ne kadar kredi kullanılabilir gibi sorulara yanıt bulmak için yazımızı okuyabilirsiniz.

Hangi bankalar şubeye gitmeden kredi veriyor?

ING Bank E-Kredi

ING Bank’ın müşterilerine sağladığı avantajlı ve kolay kredi olanağı e-Kredi ile şubeye gitmeden krediniz anında hesabınıza aktarılır. Banka müşterileri başvurunun onaylanmasının ardından onaylanan kredi tutarını hesabından hemen kullanabilir. Banka müşterisi olmayanlar ise kredi onaylanması durumunda şubeye gitmeden kurye aracılığıyla işlemler tamamlanır.

ING Bank e-Kredi minimum 5.000 TL kredi tutarı ve 3-36 ay vade için geçerli olacaktır. Kredi faiz oranı %1,99 olup bu orandan kredi skoru en az 1850 olan müşteriler yararlanabilir. Müşteri kredi skoruna göre faiz oranı değişkenlik gösterecektir. Başvurular ING Bank İnternet ve Telefon Bankacılığından yapılabilir. Ayrıca %5 oranında kredi tutarı üzerinden kredi tahsis ücreti alınmaktadır.

Yapı kredi bankası şubesiz kredi

Yapı Kredi Bankası’ndan şubeye gitmeden İnternet veya Mobil Bankacılık üzerinden başvuru yaparak kredi kullanımı yapmak mümkündür. Banka müşterisi olmayanlar Mobil uygulamayı indirdikten sonra görüntülü görüşme yapılır ve bankacılık işlemleri anında tamamlanır.

Yapı Kredi Şubesiz Kredi için maksimum limit 25.000 TL’dir. Faiz oranları müşteri kredi skoruna göre değişkenlik gösterse de aylık faiz oranı minimum %2,45, maksimum %2,59 olarak belirtilmiştir.

Akbank direkt kredi

Akbank Direkt Mobil üzerinden kredi başvurusu yaparak şubeye gitmeden kredi kullanımı yapılabilir. Kredi tutarı maksimum 30.000 TL ile sınırlıdır. Akbank kredi faiz oranları ise 30.000 TL için 36 ay vadede %2,49, 12/24 ay vadede %2,57, 12 ay vadede ise %2,59’dur.

İş bankası anında kredi

İş Bankası Anında Kredi ile şubeye gitmeye gerek kalmadan İşCep veya İnternet Şubesi üzerinden kredi başvurusu yapılabilir. Kampanya dahilinde maksimum 30.000 TL tutarda ve 1-36 ay vadede kredi kullanılabilir. İş Bankası Anında Kredi faiz oranı %2,60’dan başlamaktadır.

QNB Finansbank hazır kredi

QNB Finansbank Hazır Kredi ile ihtiyaç duyduğunuz her an krediniz hazır. Bankanın İnternet ve Mobil Bankacılığı üzerinden veya Çağrı Merkezini arayarak başvuruda bulunulabilir. Bu kredi türü hesaba tanımlanır ve ihtiyaç durumunda 2 veya 36 ay vade ile kullanılabilir. Hazır kredi faiz oranı ise %2,25’tir.

Enpara ihtiyaç kredisi

Enpara yalnızca kredi değil tüm bankacılık işlemlerini şubesiz yürüten bir bankacılık politikasına sahiptir. Bankanın ihtiyaç kredisinden maksimum 50.000 TL’ye kadar yararlanılabilir. Enpara ihtiyaç kredisi faiz oranı ise %2,35’tir. Başvuru onaylanması durumunda herhangi bir ücret, komisyon veya masraf talep edilmez. Enpara müşterileri İnternet veya Mobil bankacılık üzerinden ön onay alan krediyi onaylayarak parayı hesaplarına aktarabilirler. Banka müşterisi olmayanlar için onaylanan kredi için öncelikle müşteri danışmanı en kısa sürede bulunduğunuz adrese gelecek ve bankacılık sözleşmesi imzalanması ardından kredi kullanımı mümkün olacaktır.

Garanti bankası dijital kredi

Garanti Dijital Bankacılık anlayışı ile müşterilerine şubesiz kredi kullanımı sağlamaktadır. Banka maaş müşterisi dışında dijital kanallardan yapılan başvurulara istinaden maksimum 25.000 TL’ye kadar kredi onayı alınabilir. Banka müşterisi olmayanlar ise sözleşmeyi yine Garanti İnternet veya Garanti Cep üzerinden onaylayabilecektir. Ardından kredi tutarı hesaba aktarılır. Garanti Bankası Dijital Kredi faiz oranı ise 24 aya kadar %2,57, üzeri vadelerde ise %2,49’dur. Maksimum 48 aya kadar taksit seçeneği vardır.

Belirtilen bankaların yanı sıra Burgan Bank, Vakıfbank, Deniz Bank aracılığıyla da şubesiz kredi kullanılabilir. Yukarıda belirtilen bankaların tamamı 2019 kampanya ve faiz oranları dikkate alınarak tarafınıza sunulmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu